Paarden welzijn bij Stal Liza

Wij zien onze paarden als onze collega’s, we werken elke dag met ze en kunnen niet zonder ze. Als er iets met hun is kunnen wij geen geld verdienen.

Bij ons lopen de paarden en pony’s door elkaar heen in een grote loopstal waar ze zelf kunnen weten of ze binnen of buiten staan. We hebben een zand stuk waar ze kunnen rollen en een stuk naar achter waar ze nog kunnen eten…

De manege paarden gaan, voordat ze in de les lopen, in de boxen zodat we ze dan krachtvoer kunnen geven…

De lesklanten komen minimaal een half uur voordat ze mogen rijden, zodat ze genoeg tijd hebben om hun paard of pony klaar te maken voor de les. Ook willen we dat de lesklanten er rekening mee houden dat ze na de les ook nog een half uur bezig zijn met het naverzorgen van hun paard of pony…

Bij ons in de zadelkamer hebben we de foto’s hangen van de paarden en pony’s, daar staat het gewicht bij dat de paarden mogen dragen. Wij gaan er vanuit dat de klanten dit zelf in de gaten houden.

Wij houden van onze paarden dus wij hopen de klanten ook. Leer van paarden, paarden hebben geen tijd of telefoon! Neem dat over en geniet van elkaar!