Samenwerkingen

Naast de verschillende activiteiten die Stal Liza zelf aanbiedt, heeft zij ook samenwerkingsverbanden met onderstaande personen en organisaties.

Heeft u zelf ook interesse en ziet u kansen voor een samenwerking met Stal Liza, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

“Door evenwicht te vinden in lichaam en geest kun je vanuit je kracht leven. Dit brengt blijdschap en gezondheid met zich mee. Centaur wil dit voor iedereen bereikbaar maken door middel van een holistische aanpak. Iedereen is uniek en vraagt om een eigen unieke aanpak.”
Website: Centaur

“Een instructrice waar bijna alles mogelijk is!
– Correctie van uw dressuurpaard
– Keuringsklaar maken
– Instructie recreatie t/m grand prix niveau
– …”
Website: Dressuurstal Cindy Feld

Paardenmasseur en gediplomeerd trainer en instructrice Klassieke Rijkunst.
Facebook: Horsekompas

“KwispelCoaching is coaching voor kinderen en jongeren met behulp van honden. Bij KwispelCoaching is iedereen tot en met 21 jaar welkom. Bij ieder probleem gaan we in gesprek om samen tot een plan van aanpak te komen die helemaal op maat wordt gemaakt. Daarnaast zet KwispelCoaching therapiehonden in om mensen te ondersteunen.”
Website: KwispelCoaching

In het voorjaar van 2021 start de samenwerking met Stichting Kinderopvang Hoorn en Stichting Kinderopvang Koggenland met de opening van de paarden BSO voor kinderen van 7 jaar en ouder uit Hoorn of Koggenland.
Website: Stichting Kinderopvang Hoorn
Website: Stichting Kinderopvang Koggenland