Pension stalling

Wij zijn een kleinschalige pensionstalling, gelegen aan de Slagterslaan te Berkhout. Waar het bij ons om draait, is dat de sfeer ontspannen is en dat we genieten van onze paarden. Onze stal biedt plaats aan 25 paarden en pony’s die wij huisvesten in stallen met verschillende afmetingen.

Alle paarden staan op basis van volpension. Dit houdt in dat de stallen dagelijks worden uitgemest en de paarden binnen en buiten worden gezet (ook in de winter). De paarden staan in een groep in het weiland. De paarden krijgen op stal hooi en krachtvoer. De hoeveelheid voer wordt met u afgestemd op de wensen van uw paard.

Elke pensionklant heeft de beschikking over een zadelkast welke zich in een afgesloten ruimte bevindt. We hebben een dekenrek waar voor elk paard plaats is voor een deken.

U kunt bij ons gebruik maken van de twee buitenbakken met verlichting. Ook is er voor de springliefhebbers springmateriaal aanwezig. Daarnaast zijn er bij onze stal ook ruime mogelijkheden voor een leuke en gezellige buitenrit.

Genieten voor zowel ruiter als paard!

Tarieven per maand

Binnenstallen Eur 220,-
Grote buitenstallen Eur 240,-

Zijn er nog vragen?
Telefoon: 06-53716228

Email: info@stalliza.nl